Anders Bisgaard
“Vi fik i sommeren 2017 lavet en større tilbygning i træ, indeholdende 2 værelser, samt en totalrenovering af vores eksisterende hus fra 70’erne. WR Byg var hovedentreprenør på projektet under hele forløbet. De vigtigste temaer for os i byggeprocessen var; tilgængelighed, kvalitet og tryghed. Alle 3 ting levede WR Byg og deres underleverandører 100% op til. Lars og hans kolleger var altid imødekommende og smilende når vi mødte dem. Vi kunne virkeligt mærke, at de satte en ære i at udføre deres arbejde i høj kvalitet fra start til slut. De sørgede for at byggepladsen var ryddelig og pæn både inde og ude og var der de mindste spørgsmål eller lignende var Lars tilgængelig med et klart og præcist svar enten fra ham selv eller en underleverandør. Lars udviste stor professionalisme, men samtidigt med det glimt i øjet, der gav os en følelse af nærvær og oprigtig interesse for os og vores byggeprojekt. Vi kan på det varmeste anbefale WR Byg som hovedentreprenør”

Barbara og Alexis Hammer-Aebi
“Vi har med stor tilfredshed brugt WR-Byg som hovedentreprenør på vores gennemrenovering af førstesalen. Projektet var beregnet til at vare fire måneder, og blev afsluttet til tiden og indenfor budgettet. Dette selvom i hvert fald to store ændringer måtte implementeres efter at have åbnet op for den gamle konstruktion. Men en meget konstruktiv og smidig tilgang til at løse problemerne muliggjorde en færdiggørelse med respekt for vores (bygherres) og arkitekts vision for den nye førstesal, samtidig med at tekniske krav blev indfriet, uden at overskride budgettet. I tillæg hertil var det muligt for os at bebo stueetagen under hele byggesagen. I betragtning af det store projekt blev der vist meget hensyn til os; som eksempel kan nævnes at støvvæg og lynlås-plastikdøre/sluser blev brugt for at minimere støvgener i løbet at byggeriet; byggeaffald blev fjernet i løbet af få dage. Endeligt skal det nævnes, at Lars fra WR-Byg altid var høflig og imødekommende. Han var vores direkte kontakt, var dagligt på byggepladsen, og havde tydeligvist et godt forhold til sine håndværkere. I det hele taget arbejdede de forskellige håndværkere ret godt sammen. Vi kan derfor kun anbefale Lars og WR-Byg. De var ikke de billigste, men vi var mest trygge ved WR-Byg, og som vores byggesagkyndige sagde under afleveringsforretningen, så var det udførte arbejde klart over middel, med mange detaljer, som alle tager tid, men som også indikerer sans for kvalitet.”

Bent og Nete Rolfsted
“WR-byg har stået for en større renovering af vores hus, omfattende nyt badeværelse, udskiftning af døre, vinduer samt træværk på facader og gavle. Endvidere skulle alle spær afkortes og nye tagrender sættes op, så spærene blev dækket af for vejr og vind. Samtidig var udfordringen, i samarbejde med arkitekten, at flytte gavlene ud, så der blev plads til ny og bedre isolering. Et arbejde og samarbejde som vi kun kan anbefale til andre.”

Camilla T. og Asger Ryhl
“Vi har haft WR-byg inde over alt, hvad vi har fået udført på vores nyerhvervede hus og vi ville gøre det igen til hver en tid. Som førstegangs husejere manglede vi – trods viljen og engagementet – både erfaringen og evnen til at forestille os hvad vi kunne komme ud for og hvordan det skulle tackles. WR-byg har imødekommet og dækket alle vores efterspørgsler i processen lige fra vejledning/rådgivning til det færdige, flotte, veludførte resultat. Vi har følt os både hørt, set og respekteret som ligeværdig samarbejdsparter og aftaler er blevet overholdt til punkt og prikke. WR-byg går ikke på kompromis med kvaliteten og fejer ikke noget ind under gulvtæppet – opdager eller ser de et problem siger de det, også selvom det måtte være til gene for dem selv. Vi kan på det varmeste anbefale WR-byg – hvad enten man er fagkyndig eller man er novicer som os, er man i rigtig gode hænder.”

Cecilie og Thomas Tang
“WR Byg har i efteråret 2016 stået for en større om- og tilbygning af vores hus fra 1949. Der er blevet bygget til, lavet ny første sal, nyt tag, stor kvist i zink, monteret køkken, lavet nyt badeværelse, muret brændeovn, ny trappe, nye vinduer mm. WR Byg var hovedentrepenør og varetog ledelsen af hele byggeriet. Vi har fået kompetent og ærlig rådgivning, og de har lyttet til vores ønsker, så vi fra start til slut har følt os i trygge hænder. Alle håndværkere var grundige, pålidelige, venlige og imødekommende, og resultatet er blevet SÅ flot! Vi vil til hver en tid bruge WR Byg igen og anbefaler gerne andre at gøre det samme.”

Charlotte og Peter Zimmermann
“Vi har i efteråret 2017 fået foretaget en tilbygning på 23 kvm. vores træhus i Hvidovre. Vi er ovenud tilfredse med resultatet! Arbejdet blev gennemført efter tidsplanen, og med hurtig opstart efter byggetilladelsen blev givet. Vi har været yderst tilfredse med udførelsen af arbejdet, der bærer præg af stor kvalitet og præcision, men også finishen hvor detaljerne bare er helt i orden. Undervejs i processen har WR-byg løbende lavet aftaler med os omkring de enkelte faser i byggeprocessen, og på den måde tilpasset sig vores behov. I processen har der været super god koordinering med de involverede faggrupper. Alle håndværkere har været søde, imødekommende og gået til arbejdet fuld af energi. Afsluttende vil vi sige, at vi til enhver tid vil anbefale venner og bekendte at benytte WR-byg, og selv vil benytte dem såfremt vi skal have foretaget reparationer eller lignende på huset.”

Christian og Tanja Jacobsen
“Vi havde hyret WR-BYG til at lave en total ombygning samt 1 sal på vores villa fra 1960. Processen varede 4 måneder. Det var top professionelt styret af Lars Westergaard fra start til slut. ALLE aftaler blev overholdt selvom der midt i det hele blev gravet ud til gulvvarme som ikke var med i den oprindelige plan. Håndværksmæssigt udført til perfektion (alle der siden har set huset har rost udførelsen) og hvis Lars så løsninger der var bedre blev vi involveret og fik muligheden for at ændre det. Vi var ikke i tvivl om at også Lars havde ønske om huset blev som netop vi havde drømt om. Der var ikke gået på kompromis med den håndværksmæssige udførelse på noget tidspunkt. Der var få ting under processen som vi gerne ville have rettet til så det passede bedre efter vores mening og det blev straks rettet uden diskussion. Vi kan kun anbefale WR byg til andre der skal bygge.”

Eric og Lene Wandel
“WR Byg har til aftalt tid og økonomi udført en om -og tilbygningen på vores ejendom. Der var tale ,om en udvidelse af huset på 35 m2 samt nyt bad og en stor renovering af det eksisterende hus. Vi giver WR Byg samt underentreprenører vore bedste anbefalinger.”

Helene og Peter Waagstein Juhl
“Vi har i foråret 2015 fået udført en totalrenovering af 1. salen på vores murermestervilla af WR-Byg ApS. Lars Westergaard har i hele forløbet optrådt både kompetent og høfligt, og har taget behørigt hensyn til at vi boede i huset under byggeriet. Ombygningen er udført i en flot kvalitet, til tiden og inden for budgettet. Det har været en fornøjelse at opleve stolte håndværkere, der tager sig tid til at fortælle om den proces som de nu var i gang med. Både vi og vores bygherrerådgiver, som har ført løbende tilsyn med byggeriet, er meget tilfredse med forløbet og resultatet. Vi kan på basis af vores oplevelser med WR-Byg ApS og de tilknyttede håndværkere give WR-Byg ApS de varmeste anbefalinger.”

Ida og Thomas
“I 2019 hyrede vi WR Byg til en ny førstesal inkl. ny tagkonstruktion. WR Byg har leveret et sublimt stykke arbejde, lige fra tilbudsgivning med Lars, hvor vi havde en god sparring om løsninger i forhold til arkitektens tegninger, samt praktikken i forhold til arbejdets udførelse. Selve arbejdet forløb over alt forventning, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten og alle deadlines blev overholdt og der var konstant 4-5 mand i gang i hele perioden. Undervejs var der god kommunikation og information om arbejdets faser. WR Byg’s underleverandører murer, vvs og elektriker udførte også et godt stykke arbejde og der var godt samarbejde imellem dem alle. Lars er meget serviceminded og enormt hjælpsom. Jeg fik anbefalet WR Byg af en nabo og vil til hver en tid anbefale WR Byg til andre.”

Jørn Ole Fors
“WR Byg har i 2008 udskiftet samtlige vinduer og døre i vores murermestervilla. Det var vigtigt for os, at vi fik en løsning som matchede husets stil og at kvaliteten var høj, så vi undgik efterfølgende udbedringer.
Selv om vi var lang tid om at tage beslutningen, og ønskede priser på flere forskellige løsninger, fik vi hurtige og seriøse tilbagemeldinger. Selve installationen blev foretaget på få dage og til den aftalte tid. 
Resultatet har været til vores fulde tilfredshed og vi kan uden forbehold anbefale WR Byg til andre.”

Jacob og Anne Nielsen
“WR-Byg har i 2010 stået for en om- og tilbygning af vores hus fra 1970’erne – ca. 30 m2 tilbygning, 2 nye badeværelser, nyt tag, ovenlys med Velux-vinduer og efterisolering. Arbejdet er både planlægnings- og håndværksmæssigt gennemført meget professionelt. Der blev taget hensyn til husets 5 beboere i arbejdets tilrettelæggelse, og samtidig blev den tidsmæssige ramme overholdt. Arbejdet er afsluttet med en virkelig flot finish. Vi er glade for, at vi selv fik anbefalet WR-Byg og sender gerne denne anbefaling videre!”

Jesper Sørensen, Projektudviklingschef og tidligere udvikler hos Nordicom
“Jeg/vi har gennem de sidste 6 år arbejdet tæt sammen med WR-Byg på diverse byggepladser i det Sjællandske. Vi for altid en hurtig respons samt den rigtige pris på alt hvad WR byg fortaget sig, og i den rigtige kvalitet. WR-Byg arbejder målrettet og problemløsende, og er altid ærlige. Sidst med ikke mindst overholder WR-Byg altid tidspunkter for aftaler. Jeg medgiver hermed min bedste anbefaling for WR-Byg.”

Niels Boje
”Montering af badeværelseselementer og udskiftning af vinduesparti i stuen. Arbejdet blev udført professionelt og med præcision – både tidsmæssigt og håndværksmæssigt. Jeg kan videregive min varmeste anbefaling.”

Louise og Mikkel Rosing-Schow
“Vi fik i 2018/2019 lavet en gennemrenovering af vores 60’er villa hvor WR Byg var entreprenør. Vi havde fået WR byg anbefalet af vores venner som havde god erfaring med WR Byg fra en lign. ombygning. Vi fik helt fra tilbudsfasen et rigtig godt indtryk af WR byg som udviste stor seriøsitet omkring projektet. Ombygningen bestod i en total renovering af næsten hele huset med badeværelse, køkken, bryggers, soveværelse og stue. Ombygningen omfattede en del detaljer med 8 nye ovenlysvinduer, gaspejs, hævet lofthøjde, flytte og etablere vægge, skære hul til kælder m.m. Projektet blev udført efter den aftalte tidsplan, og med en meget stor ærekærhed for projektet. Der var stor fokus på at snakke om detaljer undervejs for at sikre at resultat blev som vi ønskede. Et eksempel på dette var at WR Byg undervejs i projektet fandt ud af at en ellers projekteret bærende søjle kunne undværes – og kom samtidig med forslag til en ændring som gjorde at vi nu har en 5 meter bred foldedør fra vores køkken ud til haven. En fantastisk detalje som bringer ekstra lys og luft ind i vores hus. Dette blev kun muligt fordi WR byg havde øje for detaljerne undervejs. Vi har været yderst tilfredse med at bruge WR byg og vil til enhver tid anbefale dem til andre.”

Mads Koser
“Lars, Kenneth og deres team lagde nyt tag, åbnede til kip, etablerede hems og konstruerede alle nye indvendige vægge på førstesalen i vores hus i januar måned 2020. Til trods for vi i samråd med Lars og Kenneth ændrede lidt på planerne undervejs, som vi kunne se mulighederne i det nye design, så holdte de tidsplanen, budgettet og den gode stemning. Vi er yderst tilfreds med resultatet og det gode samarbejde. Det har været den største operation i vores totalistandsættelse, men takket være Lars og Kenneth, den mindst smertefulde. Vi kan kun give Lars og hans gutter den varmeste anbefaling. Nu starter I jo også snart ved min bror – vi glæder os til at se resultatet der også :-)”

Marianne og Jan Cilius
“WR-Byg gennemførte i 2018-2019 en større samlet renovering og modernisering af vores hus, der omfattede stort set samtlige discipliner inde og ude. Projektet blev gennemført til tid og pris med fleksible og rimelige tilpasninger, hvor det viste sig hensigtsmæssigt undervejs – og WR-Byg tilførte projektet mange gode ideer og forbedringer undervejs. Når uforudsete problemer dukkede op, taklede alle dem med respekt for projektet, løsningsorienteret, uselvisk og fair.
Selv om WR-Byg arbejder med en række underentreprenører, har teamet arbejdet sammen på mange projekter over mange år, og fungerer som et team, der hjælper hinanden på tværs af fag. Der arbejdes professionelt og seriøst, stemningen er fin, og samarbejdet med alle har været en fornøjelse. I vores tilfælde har det været særlig vigtigt – vi boede fjernt fra Danmark under ombygningen, så det meste måtte klares over telefon, mail, og mellemmænd, men samarbejdet var alligevel eksemplarisk, og WR-Byg arbejder så ansvarligt, at det aldrig var et problem.
Resultatet er i top og vi kan kun anbefale Lars, WR-Byg, og samarbejdspartnerne. Skal vi – gud forbyde det – nogensinde have bygget om igen, bliver det med det same team.”

Michel Thorsen
“WR-byg var ansvarlige for vores nye tag og første sal. De forstod at istandsatte et gammelt hus med respekt for dets ånd og detaljer. Det er gennemført kvalitetsarbejde som blev færdig til tiden indenfor de aftale økonomiske rammer. Vi ville med glæde vælge WR-byg igen.”

Nicole og Stig Kjer Andersen
“I starten af 2018 besluttede vi, at det skulle være i år vores 70 år gamle tegltag blev skiftet. Vi lavede entreprise med WR-BYG, hvilket vi absolut ikke har fortrudt. Lars gennemgik alt under det gamle tag, og kunne konstatere at det ikke var nok bare at lægge nyt tegl. For at overholde nuværende bygningsreglementer skulle der også efterisoleres og laves undertag på vores gamle hus. Også tagrender og nedløb blev udskiftet til nye af zink. Vi aftalte at byggeriet skulle være færdigt inden sommerferien. Arbejdet blev påbegyndt på aftalt dato af nogle yderst kompetente og meget imødekommende håndværkere. Vi skulle holde studenterfest midt under byggeriet, håndværkerne ryddede op i haven så den var anvendelig til fest, Stor tak for det,
På aftalt dato, 14 dage efter start var byggeriet færdig, og huset stod nu flot og snorlige. Vi er yderst tilfredse med WR-Byg, kan varmt anbefale og vil helt sikket også bruge dem i fremtidige projekter.”

Peder og Miriam Skjalm Lissner
“WRbyg har stået for om- og tilbygning af vores hus fra 1953 i sommeren 2013. Vi har dels fået lavet en helt ny 1. sal på det eksisterende hus samt en tilbygning i 2. etager på 60 m2. Lige fra det første møde til det færdige projekt et halv år senere, har vi været sikker på, at vi har haft nogle af de bedste håndværkere, man kan finde. Alle aftaler har været overholdt til punkt og prikke, der er ikke kommet nogle ubehagelige overraskelser hverken håndværksmæssigt eller økonomisk, og vi er blevet ført trygt og sikkert gennem processen. Ligeledes er der i processen løbende kommet konstruktive forslag til hvordan noget rent arkitektonisk og tekniks kunne forbedres, så det endelige resultat blev perfekt. Og har der været noget, som vi synes skulle rettes til, er dette meget samvittighedsfuldt blevet gjort uden ekstra regninger eller andre problemer. Vi kan varmt anbefale WRbyg til alle, som skal have lavet en større eller mindre håndværksarbejde eller have ledet en totalentreprise.”

Per Lyngbak Nielsen
“WR-Byg har med Lars i spidsen hele andet halvår af 2016 været en vigtig del af bygning af ny villa inklusiv småbygninger og 3 garager. På det personlige plan er de behagelige at omgås – og samarbejdet med de øvrige håndværkergrupper er også gået eksemplarisk. Fagligt er der ikke en finger at sætte, men også ros. Arbejdet er bedømt af andre som værende flot arbejde, de har ikke valgt den letteste løsning, hvis det ikke var den rigtige. Fleksibel når tidsplanen her ikke har holdt, men til gengæld holdt deres egne lovede tider. Ryder op efter sig, holder priser – ingen efterregninger. Vi bygger gerne igen med WR-byg – og kan kun anbefale dem.”

Per Skafte Hansen
“Det kan måske udtrykkes således: Min bedstefars værksted er i dag på museum, så familiens krav er høje. Min far på 85 har været her, set sig omkring, og sagt: ”Så findes der altså stadig ordentlige håndværkere”. Finere ros kan vist ikke gives.”

Peter Høygaard
“WR Byg har foretaget tagudskiftning på vores ældre hus fra 20’erne. For at leve op til bygningsreglementerne skulle det ny tag hæves i forhold til det gamle. Det betød så også ny isolering og udskiftning af tagkviste. WR Byg har gennemført dette arbejde fuldstændig efter tidsplanen og slutsynet blev gennemført helt uden konstatering af fejl og mangler. Resultatet er blevet meget flot, og vi vil derfor med glæde anbefale WR Byg til andre lignende projekter, ligesom vi også gerne selv bruger WR Byg igen, hvis det skulle blive aktuelt.”

Tine Klinte
“I forbindelse med renovering af 1.salen på vores villa, har vi benyttet WR Byg som entreprenør på projektet, og vi kan kun sige, at vi er yderst tilfredse med, såvel resultat som for det generelle samarbejde vi har haft. Det har – for os – været en stor byggesag – også økonomisk, hvorfor det har været vigtigt, at vi har kunnet stole på, – at såvel priser, som deadlines blev overholdt. Dette er blevet indfriet! Desuden har dialogen med WR Byg – undervejs i byggeprocessen – været både konstruktiv og god, og vi har følt os trygge i den rådgivning vi har fået: Igen vigtigt for os, da vi er nybegyndere, hvad byggeprojekter angår!”

Uffe Høgedal, Indkøbschef Notabenus A/S / KJ Entreprise A/S
“Vi Notabenus A/S / KJ Entreprise A/S har brugt firmaet WR –Byg til en del opgaver. Alle opgaverne er udført til vores fulde tilfredshed og uden klager fra kunderne. Vi kan blandt andet nævne. 1. Tømrer – snedkerarbejde ifm. Opførelse af boliger i Snekkersten ved Helsingør. 2. Tømrer – snedkerarbejde ifm. Opførelse af boliger i Holbæk. Derudover har vi brugt firmaet til såvel 1 års samt 5 års gennemgang af andre af vores byggerier. Vi har brugt WR – Byg til opgaverne, da de optræder fagligt og høfligt overfor kunderne, og ikke mindst løser opgaverne flot og professionelt, samt overholder de indgåede tidspunkter, og rydder op efter sig. Vi agter også fremover at bruge WR –Byg ifm. Vores byggeprojekter.”

Ulrik Jacobi
“Vi har brugt WR Byg i vinteren 2016/2017 som totalentreprenør på et projekt på vores hus fra 1941 omfattende nyt tag, omfugning af murværk samt totalrenovering/ombygning af fem rum. Arbejdet blev udført indenfor det aftalte tidsrum og i høj håndværksmæssig kvalitet. Vi havde byggeteknisk tilsyn på opgaven, og der var ikke meget at komme efter. Lars reagerede hurtigt de gange, vi havde ændringer eller småting, der skulle justeres/rettes. Det har været rart at møde et håndværkerteam, der er i godt humør, når de møder op på byggepladsen, og som sætter en ære i at lave et ordentligt stykke arbejde. Vi kan kun anbefale WR Byg til andre.”